Webinar: Fotograferen met Gemak

Ik ben ontzettend blij en trots om de lancering van mijn nieuwe Webinar Serie ‘Fotograferen met Gemak’ aan te mogen kondigen. Een product wat uniek is hier in Nederland. Want tot op heden ben ik nog niet eerder een interactieve lessenserie over diverse facetten van de fotografie tegengekomen. En al helemaal niet in de Nederlandse taal. En dan ook nog eens in heldere, no-nonsense taal. :-) In deze Webinar Serie draait het vooral om jou. Je zult hierin meer leren en zien over de algemene beginselen van fotografie, zoals de belichtingsdriehoek (diafragma-sluitertijd-ISO), compositie, scherptediepte, lenzen, en nog veel meer…

Niet alleen je algemene kennis over fotografie wordt bijgespijkerd, maar ook ga je meer leren over macrofotografie: gereedschap en instellingen, compositie en RAW, focus stacking en strobist Fotografie (off-camera flash): materialen, technieken en DIY, werken met een lightbox, werken met striplights, etc.

Daarnaast komt het unieke interactieve deel: tijdens elk webinar is er ruimte voor vraag & antwoord, worden er opdrachten gegeven aan de hand van de behandelde stof. De resultaten hiervan worden beoordeeld in een besloten Facebook Groep. Ruimte dus om in een beschermde omgeving je vragen te stellen. Ruimte voor eigen inbreng is er uiteraard ook: in elk blok zit één webinar wat gevuld wordt met jou inbreng. Een soort van ‘jij vraagt, wij draaien’.

Deze Webinar Serie bestaat uit 3 blokken met ieder 4 webinars. Plus nog eentje om het af te maken. Deze webinars worden tweewekelijks gegeven op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur. Uiteraard worden er opnames gemaakt van elk webinar. Start: medio januari 2014.